twijfels

Voor onderwerpen die niets met biseksualiteit te maken hebben, maar die je toch in de groep wilt gooien.

twijfels

Berichtdoor blizz » wo 01 jun 2016, 14:36

Hey Allemaal.

Ik zit nu al een tijdje op de site en vermaak mij hier prima. Lekker op elkaars berichten reageren etc.

Maar ik loop nu zelf een beetje tegen een soort van muur aan. Het volgende is het geval: Ik heb gezin met vriendin en 2 kids. Allemaal enorm leuk en gezellig. Ik ben ook enorm blij met mijn vriendin. Alleen ben ik al sinds enorm lange tijd (al voor dat ik een relatie met mijn vriendin kreeg) bezig met mijn bischierige kant. Mijn ex heeft (onbedoeld) dit getriggered door mijn anaal te stimuleren. Hierdoor ben ik mij open gaan stellen voor deze gedachte. In het verleden heb ik ooit 1x een trio gehad met een man erbij en heb toen orale sex gehad. In het begin vond ik dat best wel heftig, maar nu ik er wat langer over nagedacht heb begin ik ook hier wat meer een goed gevoel over te krijgen. Als ik b.v. porno op internet bekijk, dan vind ik een m-m-v scene wel enorm opwindend etc. als ik sex met mijn vriendin heb en zij stimuleert mij anaal dan ben ik soms in de hemel. En op basis daarvan begin ik toch steeds meer open te staan voor een ervaring met een man. Vanuit mijzelf ben ik al enorm vrij nieuwsgierig aangelegd.

Geen probleem zou je denken. Behalve dat mijn vriendin het erg hoog heeft met monogaam zijn. Ik zoen wel eens voor de grap met mannelijke/vrouwelijke vrienden onder het mom van een grapje. daar is zij ook gewoon bij. En zolang het gewoon voor de grap is (wat het voor mij ook is) dan is er geen probleem.

Nu zit ik een beetje in een tweestrijd. ik zou het deels wel bespreekbaar willen maken dat ik nieuwsgierig ben naar een echte lul in plaats van een speeltje etc. Maar dat zou dan betekenen dat het monogaam zijn niet meer van toepassing is. En eenmaal uitgesproken bij een vrouw (excuses dames) betekend voor hun toch vaak dat het dan onzekerheid met zich mee brengt. En dat probeer ik te vermijden. Kortom, voor mijzelf heb ik (voorlopig) besloten om het als een "apart project" te zien. Iets dat ik buiten mijn dagelijkse leven aan het onderzoeken ben.

En dan nu een beetje "mijn probleem". Het probleem zit hem erin dat ik, zodra ik opgewonden ben, altijd enorm fantaseer over sex met een man (erbij). Ik stel mij dan voor dat we samen douchen, elkaar verwennen en dan verder in de slaapkamer etc. lekker in een relaxte sfeer. (Niet zoals die opdringerige types op bepaalde sites die gelijk erin willen en dan klaar zijn. ) Maar zodra ik klaar gekomen ben dan verdwijnt dat gevoel ook gelijk. Sterker nog. Ik zit op sites waar mannen ook contact met elkaar zoeken. en nu heb ik dus iemand die wel een keer koffie wil drinken en een soort van friends with benefits wil hebben. En zodra ik geil ben, dan zie ik het ook voor mij. maar zodra ik dus een mogelijke afspraak maak, dan krijg ik twijfels en zeg ik het af met een smoes. Daarom vraag ik mij af of het echt iets is wat ik wil, of dat het een fantasie is.

Waarschijnlijk hebben jullie dit traject ook allemaal wel een keer gehad. En ik ben benieuwd hoe je dit moet oppakken.

Thanks alvast.
blizz
 
Berichten: 315
Geregistreerd: vr 31 aug 2012, 22:59
Woonplaats: Amsterdam

Re: twijfels

Berichtdoor erwin » do 02 jun 2016, 11:13

Hoi Blizz,

lastig, volgens mij spelen er drie dingen namelijk je gevoelens, je fantasie en eventueel de mogelijkheid om dat in de praktijk te doen.
Belangrijk is om te bedenken dat via een chat contact je misschine wel makkelijk en snel een oppervlakkig contact kunt hebben maar dat dat in eerste instantie (voor de meeste mensen) in ieder geval vooral seksueel zal zijn.

Is het bij jou niet ook een behoefte om vooral andere biseksueeln te ontmoeten en daarmee gewoon leuke dingen te doen zonder dat er gelijk perse iets van moet komen?
En wellicht is dat voor je vriendin ook wel acceptabel.
Meer een vorm van erkenning en er over je gevoelens kunnen spreken waardoor je fantasie ook minder beladen gaat worden.

gr.
Erwin
hokjes zonder grenzen...
Avatar gebruiker
erwin
Moderator
 
Berichten: 1150
Geregistreerd: vr 08 jan 2010, 10:10
Woonplaats: Rotterdam


Keer terug naar Een goed gesprek

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron