Zo. 13 okt Roze film (women only) in Utrecht

Hier vind je het laatste nieuws over evenementen van het LNBI en kan iedereen andere happenings posten die voor de forumbezoekers interessant zijn.

Zo. 13 okt Roze film (women only) in Utrecht

Berichtdoor PLUC » wo 09 okt 2013, 00:19

Op zondag 13 oktober organiseert PLUC een filmvertoning: ‘The kids are all right’. Een vrolijke film en leuk voor vrouwen van alle leeftijden - met én zonder kinderen! Na de film praten we nog graag even met elkaar na onder het genot van een drankje.

Filmbeschrijving: Twee kinderen, die door kunstmatige inseminatie zijn verwekt, wonen bij hun lesbische moeders. Hun biologische vader hebben ze nooit gezien. Op een dag zoeken ze hem op. Op de verjaardag van de oudste brengen ze hun vader in hun gezinsleven, wat voor de nodige verwikkelingen zorgt. Bekijk de trailer op: http://youtu.be/DgwjTy_cohg.

Locatie: We hebben voor deze activiteit het prachtig gerenoveerde Mirliton Theater in Utrecht geregeld. In dit sfeervolle seventies theater is plek voor 50 dames. Deelname is gratis (vol=vol, dus meld je even aan)! In de theaterzaal is een bar waar voor eigen rekening drankjes gekocht kunnen worden (tegen normale prijzen). Zo schenken ze bijvoorbeeld biologische bieren van De Leckere.

Aanmelden: voor 12 oktober bij Irene (iron_irene@hotmail.com).
Kosten: geen (1e drankje van PLUC)
Datum en tijd: zondag 13 oktober, aanvang: 15.00 uur
Adres: Boven Clarenburg 93-2 , Hoog Catharijne, Utrecht

Hartelijke groet, PLUC

PLUC (Platform LesBisch Utrecht COC Midden Nederland) is de vrouwen werkgroep van COC Midden Nederland.
PLUC organiseert maandelijkse activiteiten, kortdurende series gespreksgroepen en losse thema-bijeenkomsten voor biseksuele en lesbische vrouwen. De activiteiten zijn meestal gratis, soms tegen een kleine bijdrage. Aanmelden voor de mailinglist met activiteiten van PLUC kan op: pluc@cocmiddennederland.nl of kijk op http://www.cocmiddennederland.nl/pluc.
PLUC
 

Keer terug naar Meetings, feesten en bijeenkomsten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast