Rood

Hier vind je het laatste nieuws over evenementen van het LNBI en kan iedereen andere happenings posten die voor de forumbezoekers interessant zijn.

Rood

Berichtdoor erwin » zo 16 sep 2018, 21:39

Binnenkort is het BiVisibility-Day 2018 (zondag 23 september). September is op social media tot BiVisibility-maand gemaakt. Art. 1 Midden Nederland en Stichting Landelijk Netwerk Biseksualiteit nodigen je in het kader van BiVisibility uit voor ‘ROOD’, een muzikale kleinkunstvoorstelling van Rick Pullens. Een ode aan de meerstemmigheid van de liefde. Na de voorstelling zal een panel van mensen die op meer dan een gender vallen de voorstelling met elkaar nabespreken.

Over de voorstelling:
Een man heeft zestien jaar een relatie. Hij is gelukkig, maar toch…zijn leven lijkt stil te staan. Een onverwachte ontmoeting, buiten bij het café aan de gracht, zet alles weer in beweging.

Over de maker:
Rick Pullens (1977) werkt als journalist bij dagblad Trouw. Vier jaar geleden besloot hij naast zijn baan en gezin kleinkunstlessen te gaan volgen bij studio Selma Susanna in Amsterdam. ‘ROOD’ is zijn eerste solo-voorstelling. Regie: Selma Susanna.

Vrijdag 21 september 2018 l 20:00

Theatervoorstelling ‘ROOD’

Het huis van Utrecht (Boorstraat 107, Utrecht)

De avond is gratis toegankelijk, maar aanmelding is wel wenselijk via info@art1mn.nl. Meer informatie over de locatie en bereikbaarheid treft u hier, https://www.hethuisutrecht.nl/contact/. Blijf ook op de hoogte via het Facebook-evenement.
hokjes zonder grenzen...
Avatar gebruiker
erwin
Moderator
 
Berichten: 1149
Geregistreerd: vr 08 jan 2010, 10:10
Woonplaats: Rotterdam

Keer terug naar Meetings, feesten en bijeenkomsten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten