Jongeren swingersparty

Hier vind je het laatste nieuws over evenementen van het LNBI en kan iedereen andere happenings posten die voor de forumbezoekers interessant zijn.

Jongeren swingersparty

Berichtdoor bjarne » di 01 maart 2011, 16:09

Wat is het?
De jongeren swingersparty is een feest voor jongeren die graag willen swingen of naar een parenclub willen gaan, maar dit alleen met mensen van hun eigen leeftijd willen doen. De leeftijdgrens is t/m 35 jaar dus je vind hier geen oudere mensen. Het is een kleinschalig feest met maximaal 40 man en het wordt 1 keer in de 2 maanden georganiseerd. Voor is een bar en ruimte voor swingen. Achter liggen matrassen en is dus ook ruimte voor swingen. Dus wil jij eens een avondje swingen onder leeftijdsgenoten? Kom dan naar Nederlands enige jongeren swingersparty!

Wat zijn de regels?
Er mogen op dit feest een hele boel dingen maar er mogen ook dingen niet. Je mag flirten, elkaar aanraken en seks hebben. Uiteraard mag dit alles alleen met instemming van de betrokkenen! Je mag toestemming vragen aan een stel om mee te doen, maar een nee is ook echt een nee. Als je een nee hebt gehoord, trek je dan terug. Met aandringen bereik je niet wat je wil. Het enige wat je daarmee bereikt is de toorn van de werkgroep.
No wanking: Je mag niet zomaar gaan masturberen en hier wordt streng op gecontroleerd. Masturbatie mag wel als een stel jouw expliciete toestemming gegeven heeft om bij hun bezigheden te masturberen. Maar doe dit dan alleen bij het stel en betrek niet de hele ruimte hierbij. Heb jij die toestemming niet en je doet het toch ben je niet langer welkom bij de AVSH.
Hou gepaste afstand. Vanaf tien centimeter kijken hoe een stel met elkaar bezig is, is geen respectvol gedrag.

De regels worden dit feest streng nageleefd omdat we het heel belangrijk vinden dat de omgeving een veilige sfeer heeft en dat stellen zonder ongemakken met elkaar kunnen swingen. Waarschuwen doen we hooguit één keer. Snap je het dan nog niet? Dan ben je niet langer welkom in de AVSH

Wat kun je aantrekken?
Er is geen officiële dresscode, maar sexy kleding wordt gewaardeerd en zelfs aanbevolen. Het is een swingersfeest: een feest om te verleiden en verleid te worden. Pas je kleding daar ook op aan en zie er verzorgd uit.

Wie is er welkom?
Iedereen die 18 jaar of ouder is en jonger dan 36 is, een gezellig avondje wil swingen en zich aan de regels wil houden is welkom.

Je bent welkom als stel in de breedste zin van het woord. Het maakt niet uit of je een hetero, homo of lesbisch stel vormt. Je hoeft als stel ook niet uit twee personen te bestaan. Zit je in een polyamoreuse relatie of swing je vaker met meerdere mannen of vrouwen. Jullie zijn allemaal welkom als stel.
Daarnaast zijn ook single mannen en single vrouwen welkom. We letten erop dat de verhouding single man/vrouw gelijk is op het feest.

De feiten:
Datum: zaterdag 26 maart
Tijd:14.00 – 19.00
Locatie: C49, dus bij de AVSH in Amsterdam (www.avsh.info)
Prijs: 10 euro voor leden en 12.50 voor niet leden.
Aanmelden: Stuur een mail naar jongerenswingersparty@gmail.com. Vermeld je naam, geslacht en leeftijd en hoeveel mensen je aanmeld (ook hun naam en leeftijd). Vermeld ook duidelijk of je je aanmeld als stel of single.
Afmelden: Dit is verplicht, ook als je op de reservelijst staat! Als je dit niet gedaan hebt dan kom je de volgende keer op de reservelijst (mits die er is)

NB: Wij zijn voor dit feest nog op zoek naar mensen die willen helpen. Lijkt je dit leuk en denk je over voldoende sociale vaardigheden te bezitten om gastvrouw of heer te zijn? Of wil je er meer informatie over? Stuur dan een mail naar: jongerenswingersparty@gmail.com
bjarne
 
Berichten: 4
Geregistreerd: zo 06 feb 2011, 12:33

Keer terug naar Meetings, feesten en bijeenkomsten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast