4 juni Sletten manifestatie voor seksuele vrijheid

Hier vind je het laatste nieuws over evenementen van het LNBI en kan iedereen andere happenings posten die voor de forumbezoekers interessant zijn.

4 juni Sletten manifestatie voor seksuele vrijheid

Berichtdoor afrika3 » di 31 mei 2011, 21:57

Sletten houden manifestatie voor seksuele vrijheid
Zaterdag 4 juni van 16-17 uur bij het Homomonument, Westermarkt (naast Westerkerk).

Amsterdam - Op 4 juni aanstaande zal er in Amsterdam een SlutWalk plaatsvinden. De manifestatie begint om 16:00 uur bij het homomonument. SlutWalk zet zich in voor bevordering van seksuele vrijheid en autonomie. Ook is deze actie gericht tegen het klimaat waarin slachtoffers van seksueel geweld als schuldigen worden gezien.

Na het overdonderende succes van SlutWalk Toronto en in samenwerking met de SlutWalks in de rest van de wereld verspreiden alle sletten, nichten, hoeren, potten, kings en queens van Nederland zich op zaterdag 4 juni door Amsterdam. Hiermee promoten zij seksuele vrijheid, autonomie over het lichaam, excentriciteit en eigenaardigheid. SlutWalk Amsterdam protesteert tegen een maatschappij waar slachtoffers van sexueel geweld de schuld krijgen, waar homo's en lesbo's niet zichtbaar mogen zijn, en waar transgenders verteld wordt dat ze 'tegennatuurlijk' zijn. SlutWalk pleit voor meer kennis en minder onwetendheid over seksuele vrijheid en genderdiversiteit. Dat geldt voor de politiek, maar zeker ook in het onderwijs van kleuterschool tot universiteit.

"Met de SlutWalk willen we tegenwicht bieden aan de toenemende druk om 'normaal' te zijn", zegt woordvoerder Mirjam van Heugten, "In Nederland moeten vrouwen ervoor waken geen 'slet' te zijn, terwijl mannen krampachtig over hun 'mannelijkheid' moeten hoeden. Wat de hoer is onder de vrouwen, is het mietje onder de mannen. SlutWalk is een platform waar sletten, potten, nichten en alles daarbuiten en tussenin hun seksualiteit en hun uiterlijk niet langer laten bepalen door het korset van de Nederlandse moraal."

En toevoeging van mij: de slettenloop is ook voor mannen!! want sletten zijn zeker niet alleen vrouwen!!!

Komt allen, kleed je sletterig, neem spandoeken of zoiets mee en laat zien dat je je seksuele vrijheid neemt!
Er is een groepje dat zich om 15 uur verzamelt op het Centraal Station bij het meeting point.
Adri
Avatar gebruiker
afrika3
 
Berichten: 88
Geregistreerd: za 09 jan 2010, 18:34
Woonplaats: Den Haag

Keer terug naar Meetings, feesten en bijeenkomsten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast