hoe ver ga je...........

Alles wat met seks en biseksualiteit te maken heeft

Re: hoe ver ga je...........

Berichtdoor edcar » do 28 mei 2015, 23:10

"Open-Relatie" heeft vele kanten en niet alleen puur seksueel ;) ... Al loopt er natuurlijk wel een rood draadje ernaar toe hoe je het ook went of keert :mrgreen: ........ Wij noemen onze relatie ook "open" want wij zijn niet vies van seks hebben met andere koppels en daarbij zijn we beide ook biseksueel :twisted: ..... Maar een zeer goede "afspraak" :idea: ;) ...is dat wij alleen maar date met een persoon waarvan de ander ook op de hoogte is wie ...... Maar "open-Relatie" is ook zeker als je met je vaste partner open en vooral eerlijk met elkaar kunt praten over gevoelens maar zeker ook je fantasieën,je dromen,je lusten :!: .... Als je dit kunt met je partner en je hebt elkaars volle 100% vertrouwen dan zal biseksualiteit zeker geaccepteerd worden,het ligt aan de partner of hij/zij de volgende "deur open" wil zetten ;)

Ik ben zeker van mening dat een relatie waar seksuele openheid is onder elkaar met respect voor iemands geaardheid ( of zijn fantasieën of fetisj ) met recht een "Open-Relatie" genoemd worden
* Spreken is zilver...zwijgen is goud
* Wie nooit waagt...Blijft maagd.
Avatar gebruiker
edcar
 
Berichten: 638
Geregistreerd: zo 31 jul 2011, 21:31
Woonplaats: Brabant

Re: hoe ver ga je...........

Berichtdoor S.. » vr 29 mei 2015, 15:37

Mijn partner is ervoor uit gekomen dat hij bi is... en dat heeft hij verteld door te vertellen ik ben vreemd gegaan met een man...
in eerste instantie heb ik heel rustig geluisterd. En sta ik ook open om dingen met een man te doen..
Maar het lijkt hier niet te baten... trio... speeltjes... misschien iets ruiger omdat dat is wat hem aantrekt in seks met mannen... samen porno kijken van die aard.. open relatie en ga zo maar door... maar niks lijkt genoeg... erg lastig. Wij praten ook open en bloot over alles en ben een luisterend oor voor hem.. heb hem altijd geaccepteerd zoals hij is.. meer dan hij zichzelf... maar blijkbaar mag het niet baten
S..
 
Berichten: 9
Geregistreerd: do 07 mei 2015, 12:38

Re: hoe ver ga je...........

Berichtdoor Jerome » zo 10 jan 2016, 18:35

De eerste (en enige) keer dat het als een "date" kan beschouwd worden was vele jaren geleden (dertig jaar). Via contactadvertentie iemand leren kennen. We gingen zeker nog geen sex hebben. Zijn beschrijving van zichzelf klopte helemaal niet. Hij droeg een badjas. Grote zware vent met dikke buik. Hij had duidelijk verwachtingen. Ik ben er met een handjob ( en een t-shirt vol je weet-wel) vanaf geraakt. Hij had gelukkig niet veel nodig, snel gebeurd.
Jammer, want hij was heel goed voorzien (wat me aantrekt), maaar daarna heb ik een groot punt achter mijn Bi gevoelens gezet. Maar het gaat nooit helemaal weg, kennelijk.
Jerome
 
Berichten: 96
Geregistreerd: zo 10 jan 2016, 17:34

Re: hoe ver ga je...........

Berichtdoor blizz » zo 10 jan 2016, 22:41

mijn eerste ervaring was met een stel. ik zou voor hun een website maken waarop zij hun "hobby" (webcam sex tegen betaling) konden doen. na de eerste ontmoeting kwam een tweede. en toen ik dus met de man des huizes zat te kletsen over de indeling van de website kwam de vrouw in lingerie de kamer binnen met koffie. of we ook zin hadden om te douchen na de "vergadering". ik schrok er wel van. Ondanks dat ik wel gefantaseerd had over een trio. Uiteindelijk gedouched en elkaar oraal verwend. ik had moeite met een stijve houden vanwege de spanning. maar het was echt onzettend lekker en spannend. Zelfs zo spannend dat ik in de auto een traan liet. Waarom weet ik nog steeds niet precies. of het nu de opluchting of de spanning was. Ik heb erna wel 2 weken even tot rust moeten komen. Maar het smaakte enorm naar meer. Al is het daarna nooit meer voor gekomen.

Ik heb wel hierna een "date" gehad met een man via een fotosite. Was enorm gezellig en de intensie was om samen te gaan rukken en eventueel meer. maar we waren beide een beetje te zenuwachtig. dus wie weet komt het nog een keer.
Telegram chat groep: https://t.me/lgbtnl
blizz
 
Berichten: 307
Geregistreerd: vr 31 aug 2012, 22:59
Woonplaats: Amsterdam

Re: hoe ver ga je...........

Berichtdoor Sheepdog » zo 17 jul 2016, 12:51

Ik ben nog niet zo ver gegaan, maar heb in een groepstherapie-verband wel wat dingetjes meegemaakt met een man. Dat was een alternatieve therapiegroep waar veel fysiek gewerkt werd, en ook vrij veel naakt. Eén van de oefeningen bevatte op een gegeven moment ook een soort van worstelsessie, en toen werd ik door een sterke vent in een stevige houdgreep genomen terwijl hij naakt was - ik had voor die oefening mijn shirt en onderbroek aangehouden. Terwijl hij me tegen de grond drukte voelde ik mezelf een stijve krijgen. Aangezien mijn kruis tegen zijn blote bovenbeen aandrukte op dat moment voelde hij het ook direct en toen kwam hij bovenop me liggen. Met zijn armen en benen om me heen hebben we toen een behoorlijke tijd tegen mekaar aan liggen rijden - en ik kon goed voelen hoe opgewonden hij op dat moment ook was. Toen was het het einde van die "ronde" en hebben we elkaar nog een kus gegeven.

Kort daarna was het pauze en zijn we samen gaan douchen. Daar heeft hij me nog een paar keer gezoend, en hebben we elkaars lijf gestreeld. Op een gegeven moment pakte hij mijn lul vast en dat was op dat moment voor mij iets te veel opwinding in zo'n korte tijd, dus toen heb ik het verder afgekapt. Wel hebben we het er later nog veel over gehad, en heb we elkaar nog een keer heerlijk erotisch gemasseerd. Ik was alleen denk ik op dat moment nog niet helemaal op mijn gemak met mijn bi-gevoelens, waardoor ik toch niet helemaal "door" kon gaan. Ik heb nadat ik met die therapie gestopt ben geen contact meer met hem gehouden, maar ik denk nog wel vaker aan wat had kunnen zijn als ik toen al wat meer tot rust gekomen was.

Wat ik ook heb meegemaakt in diezelfde therapiegroep was een oefening waarbij we doeken met heet water in elkaars kruis moesten duwen om het gevoel van luiers te simuleren (ik weet het, bizar, en dat is het ook echt, ik ben niet voor niets gestopt met die therapie daar, op sommige plekken sloegen ze gewoon helemaal door naar freakland). Ik heb die oefening een keer samen met een jongen gedaan die danser was, echt een schitterende jongen. Needless to say was dit weer een naakt-oefening en ik vond het alleen al geweldig om een naakt-oefening met die jongen te doen. Ik had hem van tevoren gezegd dat het mogelijk zou zijn dat ik opgewonden zou raken, en hij had me gerustgesteld dat dat helemaal prima was, hoewel hij zelf te kennen had gegeven niet biseksueel te zijn. Je moest die oefening om en om doen bij elkaar, dus eerst moest de een gaan liggen om de behandeling te ondergaan, en vervolgens de tweede. Terwijl ik lag hadden we de hele tijd oogcontact wat al heel fijn was, en hij maakte ook een beetje van die stuwende bewegingen met zijn hand in mijn kruis dus ik was echt binnen de kortste keren zo geil als zes anderen. Toen hij aan de beurt was probeerde ik minder seksueel bezig te zijn, aangezien ik er niet van uitging dat hij geïnteresseerd was, maar bij de minste aanraking merkte ik al dat hij een enorme erectie kreeg, dus heb ik hem maar een beetje dezelfde behandeling gegeven die hij mij ook gegeven had. En de hele tijd hadden we geweldig oogcontact met elkaar. Na afloop was hij toch een beetje beschaamd, en ik heb het er daarna niet echt meer met hem over gehad.

Afijn... twee een beetje vreemde verhalen hier denk ik. Toch wel interessant om het even te delen, dat geeft mij ook de gelegenheid om het nog eens de revue te laten passeren in mijn hoofd.
Sheepdog
 
Berichten: 64
Geregistreerd: zo 03 jul 2016, 08:55

Re: hoe ver ga je...........

Berichtdoor Boxerke » zo 17 jul 2016, 13:45

Nou dat zijn wel heel erg fijne verhalen, ook opwindend voor de lezer.

Mag ik even vragen waar de therapie eigenlijk voor bedoeld was? Mag gerust per PB hoor als het te gevoelig ligt, ik ben er benieuwd naar.
Boxerke
 
Berichten: 80
Geregistreerd: ma 25 aug 2014, 20:32
Woonplaats: Gent

Re: hoe ver ga je...........

Berichtdoor Sheepdog » zo 17 jul 2016, 16:51

Hoi Boxerke,

Nee, ligt niet echt te gevoelig. Ik worstel al jaren met depressies. Daar zijn allerlei oorzaken voor (gepest op school, mijn moeder die zwaar depressief en suicidaal was toen ik in mijn puberteit was, uiteraard de onzekerheid over mijn seksualiteit, en nog zo een aantal zaken). Ook kost het me moeite om los te komen van mijn verslaving aan cannabis, en ben ik gediagnostiseerd met ADHD (waar ik overigens niet helemaal meer zo zeker van ben). Alles bij elkaar veel vragen en veel knopen om te ontwarren.

Ik ben bij die therapiegroep terechtgekomen via een gewone gesprekstherapeut die dacht dat het wel nuttig voor mij kon zijn om een beetje los te komen van mijn gepieker en "in mijn hoofd zitten". De therapiegroep was een combinatie van Systemisch werk (familie-opstellingen, gaat uit van het "systeem" waar je in bent opgegroeid), Emotioneel Lichaamswerk (wat inhoudt dat je door oefeningen met je lijf te doen dichter bij je lichaam komt) en Sjamanistische rituelen (vuurlopen, zweethutten, initiatierituelen). Daarnaast waren er ook nogal wat links naar Tantra. Op sommige punten heeft het zeker zijn waarde gehad, het nadeel er van is dat er nogal een sektarisch sfeertje kan ontstaan waarbij mensen afhankelijk worden van de therapie. Sommige mensen met wie ik daar in groepen gezeten heb kwamen daar al jaren ieder jaar een aantal weekenden. Als je dan weet dat ieder weekend snel zo'n 600 euro kost, dan vind ik dat wel zorgelijk. En je krijgt dus wat extreme uitwassen in die groepen, waardoor ik het soms niet helemaal veilig vind. Mensen gaan toch ongemerkt heel makkelijk over lichamelijke en emotionele grenzen van elkaar heen, en je zit daar wel je ziel en zaligheid bloot te geven.

Maar dit waren dan wel mooie ervaringen, die ik dan toch niet had willen missen. Ergens zou ik het nog steeds wel fijn vinden om af en toe in een groep zo lekker vrij te kunnen zijn dat ook seksualiteit daar gewoon openlijk een rol bij kan spelen en je in ieder geval vrij met je lichaam kunt zijn.
Sheepdog
 
Berichten: 64
Geregistreerd: zo 03 jul 2016, 08:55

Vorige

Keer terug naar Seksualiteit

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast